“Van opa Piet op de markt naar een 4 generaties bedrijf”

 

Opa Piet stond op de markt, terwijl Papa Ben zijn handkar op de vroege ochtend door de straten van Utrecht duwde, ‘s ochtends met groente en ‘s middags de aardbeien.  De liefde voor fruit is er met de paplepel ingegoten ja, de fruithapjes stonden altijd klaar en zodra ik het verschil tussen een appel en een peer zag, mocht ik mee naar de markt. Jaren later runde ik samen met papa Ben de markt en leerde ik de kneepjes van het vak. Ondertussen is “Peter Aarsman Groente & Fruit” al meer dan 30 jaar oud en ben ik samen met mijn vrouw en twee van mijn kinderen uitgegroeid tot een grote regionale leverancier van fruit bij bedrijven, huishoudens en meer. 

Enjoy!
Fruitbaas Peter Aarsman

 

Enjoy onze lokale service! ~ Onze 3 kernwaardes

 

Lokaal
Lokaal ingekocht is lokaal verkocht

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk fruit bij lokale boeren in te kopen. Jammer genoeg zijn niet alle soorten fruit, het hele jaar,  verkrijgbaar bij lokale boeren en moet het fruit uit het buitenland komen. In dat geval werken we samen met een groothandel die rechtstreeks contact heeft met boeren uit andere delen van de wereld. in samenwerking met de groothandel komt het fruit dan zo efficient mogelijk deze kant op met minimale milieubelasting.

Naast dat wij niet te ver willen rijden om ons fruit op te halen, willen wij ook niet te ver rijden om ons fruit af te leveren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om in de regio Amersfoort, Leusden en Woudenberg ons fruit te leveren. 

 

Enjoy
Geniet jij, Dan genieten wij ook!
Enjoy, dat woord zal je bij ons vaak terug zien komen. Naast de liefde voor fruit is genieten iets wat ons door de aderen stroomt, en gelukkig passen die twee perfect samen! Een rijpe mango, een zoete, vers geplukte kers of aardbei, de krachtige structuur van een ananas. Allemaal prachtige, overheerlijke vruchten met smaken waar een chef-kok niet aan kan tippen, en dat zo uit de natuur!

 

Service
Wij houden van mensen en vinden service daarom erg belangrijk.

Met snel en persoonlijk contact hebben we voor iedere klant een service op maat.