nieuwsbrief oktober 2023

     HET HERFSTZONNETJE IN HUIS

Heb je deze vreemde, oranje bal in je fruitbox gevonden? Dat is een kaki!

Verkrijgbaar als typisch herfstfruit, met de textuur van een abrikoos en de smaak richting perzik, heerlijk zoet.

Je eet ‘m rijp of zelfs overrijp, met of zonder schil, uit het vuistje of in een salade, gegrild op een broodje brie of in plakjes op de borrelplank.

DE CLUB VAN 100
Deze maand verrassen we 100 trouwe fruitvrienden met al 100 of meer bestellingen op hun naam!
Dat betekent dat we bijna elke week een doos vitamientjes hebben gebracht sinds onze nieuwe website in maart 2021!

PRIJSSTIJGINGEN
Helaas, helaas zullen wij vanaf 1 januari mee moeten in de prijsverhogingen. We hebben zo lang mogelijk vast gehouden aan ons tientje-concept maar blijkt niet langer haalbaar. In de volgende nieuwsbrief meer.

IN DE KRANT
Vier generaties fruit-wijsheid. Je kunt er alles over lezen in het krantenartikel dat over ons verschenen is met de titel: Jesse’s fruitbox verovert de regio!  (linkje)

ACTIVEREN
Vergeet niet na je herfstvakantie weer te klikken op “heractiveren”. Belangrijk om te weten: doe dit altijd voor het weekend om maandags/dinsdags weer vitamientjes te ontvangen.
Waarom: de automatische verlenging vindt plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. Je ontvangt hiervan op zaterdagochtend een bevestigings e-mail.

FRUITBOX VULLERS GEVRAAGD vanaf 1 november
Ben je een scholier met een vrije maandag en sta je s’ochtends fris en fruitig naast je bed? Of ben je in de VUT en heb je nog fut? Wij kunnen hulp gebruiken vanaf 7 uur met fruitboxen maken! Mag ook op invalbasis. Neem contact op met Peter 06 51231718

Fruitige groet,
Peter, Jesse & team