Nieuwsbrief januari 2024

WE ZIJN ER WEER!

Vanaf aanstaande maandag 8 januari brengen we weer gezellig fruit rond in Leusden, Woudenberg, Amersfoort en de hele omgeving.
Afhalen kan ook: op de Terberghorst 2 in Leusden.

BRRR

De temperaturen liggen maandag onder de 5 graden, ons advies is om de fruitbox bijtijds naar binnen te halen en indien nodig een buur in te schakelen.

PAUZERINGEN EN HERACTIVERINGEN
Alle abonnementen die door ons gepauzeerd zijn, worden automatisch weer actief. Heb je zelf gepauzeerd, vergeet dan niet deze weer te heractiveren.
De prijsverhoging naar 12 euro gaat vanaf 8 januari automatisch in.

Nog even kort op een rijtje:
Pauzeren doe je zelf in je account-zie abonnement-klik op pauzeren. Activeren– klik op heractiveren. Belangrijk: doe dit altijd voor het weekend om maandags fruit af te zeggen/ op te starten.
Waarom: de automatische verlenging vindt plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. Je ontvangt hiervan op zaterdagochtend een bevestigings e-mail.

INCASSO’S
Mocht je de indruk hebben dat er iets niet klopt aan een automatische incasso, vragen we je vriendelijk om eerst even contact op te nemen met ons. Dan kijken we er samen naar. Storneringen kosten een bedrijf helaas veel geld, dat willen we liever voorkomen.
De incasso van de fruitbox volgt overigens altijd pas na de levering.

Een mooi en fruitig 2024 gewenst!
Peter, Jesse & team