nieuwsbrief augustus 2023

SLIMME VITAMIENTJE KLANTEN

Ben je niet thuis en schijnt het zonnetje, zet je fruit onder een parasolletje!;)

Hebben de vogels je lekkere fruit gespot? Berg het op achter grendel en slot!

NIEUWE OOGST LOKALE APPELS EN PEREN
Afgelopen maandag lagen de eerste nieuwe Delbare appels al in de fruitbox en binnenkort komen ook de nieuwe peren binnen van onze lokale leverancier!TERUG VAN WEGGEWEEST
Voor de meesten van ons zit de vakantie er weer op, anderen gaan nog lekker nazomeren. Abonnementen worden gepauzeerd en geactiveerd, wat gelukkig heel goed werkt en soms nog wat uitleg nodig heeft.

Nog kort op een rijtje:
Pauzeren doe je zelf in je account-zie abonnement-klik op pauzeren. Activeren– klik op heractiveren. Belangrijk: doe dit voor het weekend om maandags fruit af te zeggen/ op te starten.
Waarom: de automatische verlenging vindt plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. Je ontvangt hiervan op zaterdagochtend een bevestigings- email.

DINSDAG DOOSJE 
Vanaf komende dinsdag leveren we gewoon weer op de dinsdag in de regio Achterveld, Scherpenzeel, Renswoude, Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen, Terschuur en Zwartebroek!

FRUITBOX VULLERS GEVRAAGD
Ben je een scholier met een vrije maandag en sta je s’ochtends fris en fruitig naast je bed? Of ben je in de VUT en heb je nog fut? Wij kunnen hulp gebruiken vanaf 7 uur met fruitboxen maken! Mag ook op invalbasis. Neem contact op met Peter 06 51231718.

Fruitige groet,
Peter, Jesse & team